fredag 22. januar 2010

interesse for gjennstander

den kommer seg :)
Den nye fine blå kongen er kjempemorsom, men tauet er nesten morsomst. Jeg tror vi kanskje skal klare å gå mer og mer over til den som belønning.

Vi merker at vi kanskje må begynne med noe nytt. Enten terping og finpussing på det vi kan eller lære nye triks.

Rally-lydighet høres veldig morsomt ut, så til sommeren må vi prøve å lage en liten bane i hagen. men vi har myyye detaljer vi kan pusse på. Fot kommandoen har blitt litt rufsete, den virker enda, men den er ikke så fin som den var, hun setter seg der det passer henne best.
Blikk-kontakten er veldig bra nå, hun ser på oss og ikke godbiten mens hun venter på "værsegod" :) rart å tenke på hvor annerledes hun er nå enn for ett og et halvt år siden. Hadde aldri drømt om at vi kunne legge pannekake foran snuten på ho, og be henne vente til hun får "værsegod" . Og vi som trodde vi aaaldri kom til å få til fot-kommandoen...

Men interessen for gjenstander kan forhåpentlig gjøre treningen av spor enklere :) kanskje vi skal melde oss på trønderkurset i år også, og vise at vi kan leke med ting :D

Gleder meg til den dagen vi får en til voff i huset, det kommer til å bli slitsomt, men morsomt. Vet ikke når det skjer ennå, men vi har vel havnet på Buhund. Det ser veldig herlig ut å kunne slippe hunden når en er på tur i skogen, å la hunden leke fritt. Det kan jo ikke Raya... ihvertfall ikke der vi bor ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar