tirsdag 5. januar 2010

2010?! oi

Tiden går da så alt for fort :S Mye eksamensstyr og innflytting har vel litt av skylda for null oppdatering. En annen grunn er vel at vi ikke har hatt/tatt oss tid til å trene Raya :( Ihvertfall ikke ute. Inne blir det en del lydighetstrening, fordelen med å ha stooor stue. Raya skada jo også foten (selvfølgelig) i november, så det ble ett dyrlegebesøk og antibiotika. Denne gangen ble hun fort frisk heldigvis. I går hadde hun en merkelig oppførsel da hun ble luftet på ettermiddagen, håper det bare var pga kalde tottelotter (poter) men er litt spent på fortsettelsen, hun fikk muligens en strekk før jul som vi frykter kan ha gått opp igjenn.

I jula var vi på bondeferie og Raya fikk lekt litt med ei tispe på 3 mnd, men Raya blir veldig ivrig og voldsom så matmor blir bekymret for lille-kvalpen... men litt lek ble det. Utrolig søte de små elghund-kvalpene :) Blir litt kvalpesjuk, men jammen er det mye jobb og styr med de små også. Men neste hund vi skal ha, skal vi ha fra den er kvalp. Selv om Raya er fantastisk så savner jeg det å vite hva ho har blitt utsatt for, og at ho kanskje ikke har vært utsatt for så mye utfordringer hverken psykisk eller fysisk. Får vel ikke mye av det når en står i en løpestreng hele livet....Sånn er det å ta bilde av en kvalpen....

Kjenner at jeg har litt kurs-abstinenser. Vi er ikke så flinke til å komme oss ut viss det ikke er noe som trekker oss. Vi må prøve å komme oss ivegen på noe mer organisert trening.

Godt Nytt år til eventuelle lesere :)Forsøk på å skryte av usikten vi har :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar