mandag 13. juli 2009

Bloggstart

Etter tips fra andre hundefolk starter vi nå Rayas blogg. Tanken bak bloggen er å holde litt kontroll på hva vi har gjort og hva vi skal gjøre. Og om noen finner nytte av å lese hva vi gjør så er det også bra.

Vi har hatt Raya siden april 2008, ei uke før hun fyldte ett år. De første dagene var hun litt stressa og noe overvektig. Men honnør-for og mye kos har gjort henne veldig rolig og akkurat passe stor. Bildet under viser henne første dagen i nytt hjem


Vi begynte med lydighetstrening i august 2008. Etter ett hverdagsdressur kurs gjennom Norsk Hundeskole (norskhundeskole.no) ble vi bitt av lydighetsbasillen. Vi har nå vært igjennom tre lydighetskurs som endte opp med appellmerke. Vi har nå vært igjennom to sporkurs (helgekurs, norsk hundeskole) og ukeskurs gjennom Norsk belgisk fårehundklubb (Trønderkurset, http://www.nbfk.no/).

Vi har nettopp kommet hjem etter trønderkurset som ble arrangert i Namdalseid. Det var et veldig inspirerende og lærerikt kurs sammen med kjempekoslige hunder og folk.

Siden Raya er ei typisk elghundtispe er det ikke bare bare å gå menneskespor, men etterhvert fant vi noen av de rette knappene å trykke på for å henne til å gå spor, så nå er det bare å fortsette å trene og trene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar